Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april, mei en juni helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Voor reizen na 1 juli zullen wij alle nodige maatregelen nemen op het gebied van hygiëne om onze reiziger een fijne maar vooral veilige vakantie te bezorgen.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juli, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Met trots presenteren wij u als senior reiziger ons nieuwe reisprogramma voor 2020!

Onze vakanties en dagtochten programma welke wij voor u hebben samengesteld, hebben wij onderverdeeld in twee reiscategorieën.

Onze A Categorie reizen zijn bedoeld voor de sportief en actieve reiziger die veel wil zien en verder weg wil.

Onze B Categorie reizen zijn geschikt voor gasten die het wat rustiger aan willen doen, soms wat minder mobiel zijn maar wel willen genieten van leuke excursies, in een rustig tempo en behoefte hebben aan ondersteuning bij lichte zorgvragen of graag hun eigen hulpmiddel (rollator) mee willen nemen.

Actief of rustig aan: heerlijke vakantiereizen met cultuur, natuur, musea bezoek en originele excursies met verblijf in comfortabele kwaliteit hotels, reizend in kleine groepen.

Wij nemen u mee naar de mooiste bestemmingen in binnen- en buitenland, en ons enthousiaste team van ervaren medewerkers en chauffeurs zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke vakantie voor u van te maken.

Voor uw eigen vakantieplezier is het belangrijk om een juiste reis keuze en reis categorie te kiezen die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Wij staan al 29 jaar voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en service voor onze gasten.

Ons team wenst u alvast veel vakantieplezier!

Tom Bel

Directeur Tracks Plus Reizen en Tracks Travel

Haal en breng service vanaf huis naar de opstapplaats mogelijk !  

Klik hier om naar onze haal- en brengservice te gaan