Weer veilig reizen met maatregelen

Beste reiziger,

Eindelijk is het weer zover dat we weer mogen starten per 1 juni met onze heerlijke vakantie reizen.

Dit met inachtneming van onderstaande maatregelen die er voor moeten zorgen dat we op een veilige manier op reis kunnen met onze gasten

Wat zijn onze nieuwe reisvoorwaarden ?

  • Tijdens het vervoer met touringcar of 9 persoons bus is het dragen van een mondkapje verplicht, en bij instap dien je je handen te desinfecteren.
  • Voorafgaand aan uw reis ontvangen wij graag een kopie- vaccinatie bewijs van u. Zonder deze getekende verklaring van de GGD kunt u niet deelnemen aan uw reis!
  • Tijdens de reis nemen we extra hygiëne maatregelen in de bus en hotel in de vorm van extra schoonmaken en het desinfecteren van o.m. sanitair.
  • Gedurende onze reizen zullen we de 1,5 mtr afstand maatregelen respecteren.

Waarom wordt mijn vakantie niet geannuleerd?

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen uiteraard de adviezen van de lokale autoriteiten op. Vanaf 1 juni kunnen we dan ook de meeste reizen uit ons aanbod gewoon uitvoeren. Het kan zijn dat andere reisorganisaties andere beslissingen moeten nemen, door bijvoorbeeld reizen verder vooruit te annuleren dan de maatregelen die tot dusver officieel zijn bevestigd. Dit kan te maken hebben met een ander aanbod of met het feit dat sommige reisorganisaties, in tegenstelling tot Tracks Plus, geen eigen touringcars en 9 persoons bussen heeft. Besluit u om zelf te annuleren dan is dit conform de standaard annuleringskosten.


Kunt u uw reis annuleren als u niet meer op vakantie wilt na 30 juni 2021?

Wij snappen goed dat de vrees voor Corona onrust kan veroorzaken onder de reizigers. Indien er op uw geboekte reisbestemming geen negatief reisadvies geldt en u wilt toch uit voorzorg annuleren, dan kan dat helaas niet kosteloos. Afhankelijk van de situatie en beschikbaarheid is het mogelijk om tegen extra kosten om te boeken naar een andere bestemming. Hiervoor kun u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wil u toch annuleren, dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

Namens ons hele team wensen wij al onze klanten een hele fijne vakantie toe!

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
Passie met reizen
071-3011888
VZR Garant

Met trots presenteren wij u als senior reiziger ons nieuwe reisprogramma voor 2021!

Onze vakanties en dagtochten programma welke wij voor u hebben samengesteld, hebben wij onderverdeeld in twee reiscategorieën.

Onze A Categorie reizen zijn bedoeld voor de sportief en actieve reiziger die veel wil zien en verder weg wil.

Onze B Categorie reizen zijn geschikt voor gasten die het wat rustiger aan willen doen, soms wat minder mobiel zijn maar wel willen genieten van leuke excursies, in een rustig tempo en behoefte hebben aan ondersteuning bij lichte zorgvragen of graag hun eigen hulpmiddel (rollator) mee willen nemen.

Actief of rustig aan: heerlijke vakantiereizen met cultuur, natuur, musea bezoek en originele excursies met verblijf in comfortabele kwaliteit hotels, reizend in kleine groepen.

Wij nemen u mee naar de mooiste bestemmingen in binnen- en buitenland, en ons enthousiaste team van ervaren medewerkers en chauffeurs zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke vakantie voor u van te maken.

Voor uw eigen vakantieplezier is het belangrijk om een juiste reis keuze en reis categorie te kiezen die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Wij staan al 30 jaar voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en service voor onze gasten.

Ons team wenst u alvast veel vakantieplezier!

Tom Bel

Directeur Tracks Plus Reizen en Tracks Travel

Haal en breng service vanaf huis naar de opstapplaats mogelijk !  

Klik hier om naar onze haal- en brengservice te gaan