Weer veilig reizen met maatregelen

Beste reiziger,

Eindelijk is het weer zover dat we weer mogen starten per 1 juni met onze heerlijke vakantie reizen.

Dit met inachtneming van onderstaande maatregelen die er voor moeten zorgen dat we op een veilige manier op reis kunnen met onze gasten

Wat zijn onze nieuwe reisvoorwaarden ?

  • Tijdens het vervoer met touringcar of 9 persoons bus is het dragen van een mondkapje verplicht, en bij instap dien je je handen te desinfecteren.
  • Voorafgaand aan uw reis ontvangen wij graag een kopie- vaccinatie bewijs van u. Zonder deze getekende verklaring van de GGD kunt u niet deelnemen aan uw reis!
  • Tijdens de reis nemen we extra hygiëne maatregelen in de bus en hotel in de vorm van extra schoonmaken en het desinfecteren van o.m. sanitair.
  • Gedurende onze reizen zullen we de 1,5 mtr afstand maatregelen respecteren.

Waarom wordt mijn vakantie niet geannuleerd?

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen uiteraard de adviezen van de lokale autoriteiten op. Vanaf 1 juni kunnen we dan ook de meeste reizen uit ons aanbod gewoon uitvoeren. Het kan zijn dat andere reisorganisaties andere beslissingen moeten nemen, door bijvoorbeeld reizen verder vooruit te annuleren dan de maatregelen die tot dusver officieel zijn bevestigd. Dit kan te maken hebben met een ander aanbod of met het feit dat sommige reisorganisaties, in tegenstelling tot Tracks Plus, geen eigen touringcars en 9 persoons bussen heeft. Besluit u om zelf te annuleren dan is dit conform de standaard annuleringskosten.


Kunt u uw reis annuleren als u niet meer op vakantie wilt na 30 juni 2021?

Wij snappen goed dat de vrees voor Corona onrust kan veroorzaken onder de reizigers. Indien er op uw geboekte reisbestemming geen negatief reisadvies geldt en u wilt toch uit voorzorg annuleren, dan kan dat helaas niet kosteloos. Afhankelijk van de situatie en beschikbaarheid is het mogelijk om tegen extra kosten om te boeken naar een andere bestemming. Hiervoor kun u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wil u toch annuleren, dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

Namens ons hele team wensen wij al onze klanten een hele fijne vakantie toe!

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
Passie met reizen
071-3011888
VZR Garant

A-CATEGORIE

Vakanties voor Actieve Senioren

Deze reizen zijn geschikt voor sportief ingestelde reizigers die veel willen zien van een land en haar cultuur en de voorkeur hebben voor het reizen met een kleine groep. Op deze reizen laten we u kennismaken met de lokale cultuur en gewoontes onder leiding van een deskundige lokale gids.

U verblijft tijdens uw reis afhankelijk van de bestemming in een comfortabele 4 sterren hotels en bieden wij per bestemmingen interessante excursie aanbod en activiteiten aan.

Of u nu kiest voor een wandelreis in Luxemburg of u reist af naar het uiterste zuidwesten van Engeland waar het in de winter net zo warm is als in Italië. Of ga met ons mee naar de mooie steden zoals Parijs of Berlijn. Houd u van de natuur ga dan met ons mee naar Camping “Château La Grange Fort “ nabij Les Pradeaux. 

Geniet van uw vakantie!

B-CATEGORIE

Vakanties voor zelfstandige senioren met een mindere mobiliteit

Deze reizen zijn geschikt voor reizigers die minder mobiel zijn en soms gebruik maken van een loophulpmiddel.

Op deze vakanties en dagtochten kunt u genieten van heerlijke excursies en lekker eten in een rustig reistempo.

U verblijft tijdens uw reis in goede 4 sterren kwaliteits hotels met lift, soms met aangepaste kamers en sanitaire voorzieningen. Desgewenst kunnen wij u lichte ondersteuning bieden bij dagelijkse zorg zoals steunkousen, medicatie.

Of u nu kiest voor de reis “Hanzesteden” waarbij u Zwolle, Zutphen en Deventer bezoekt, de heerlijke vakantie naar Texel of het mooie Zuid Limburg met een rondvaart over de mooie Maas en bezoek aan de Luikse markt.

Geniet van uw vakantie in een heerlijk rustig tempo! En uiteraard kan uw partner ook de reis boeken, samen er op uit!