A-CATEGORIE

Vakanties voor Actieve Senioren

Deze reizen zijn geschikt voor sportief ingestelde reizigers die veel willen zien van een land en haar cultuur en de voorkeur hebben voor het reizen met een kleine groep. Op deze reizen laten we u kennismaken met de lokale cultuur en gewoontes onder leiding van een deskundige lokale gids.

U verblijft tijdens uw reis afhankelijk van de bestemming in een comfortabele 4 sterren hotels, lodges of safaritenten, en bieden wij per bestemmingen interessante excursie aanbod en activiteiten aan.

Of u nu kiest voor een exotische rondreis door het prachtige Marokkaanse Atlasgebergte of het betoverende Zuid Afrika of het magische landschap van Turks Cappadocië, sleehonden rijden in de Zweedse natuur of toch heerlijk wandelen en E-biken in het Oostenrijkse Vorarlberg !

Geniet van uw vakantie!

B-CATEGORIE

Vakanties voor zelfstandige senioren met een mindere mobiliteit

Deze reizen zijn geschikt voor reizigers die minder mobiel zijn en soms gebruik maken van een loophulpmiddel.

Op deze vakanties en dagtochten kunt u genieten van heerlijke excursies en lekker eten in een rustig reistempo.

U verblijft tijdens uw reis in goede 4 sterren kwaliteits hotels met lift, soms met aangepaste kamers en sanitaire voorzieningen. Desgewenst kunnen wij u lichte ondersteuning bieden bij dagelijkse zorg zoals steunkousen, medicatie.

Of u nu kiest voor de themareis “Hanzesteden” waarbij u Zwolle, Zutphen en Deventer bezoekt, de heerlijke vakantie naar Egmond aan Zee met bezoek aan de Keukenhof en Zaanse schans, of het mooie Zuid Limburg met een rondvaart over de mooie Maas en bezoek aan de Luikse markt.

Geniet van uw vakantie in een heerlijk rustig tempo! En uiteraard kan uw partner ook de reis boeken, samen er op uit!