Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april, mei en juni helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Voor reizen na 1 juli zullen wij alle nodige maatregelen nemen op het gebied van hygiëne om onze reiziger een fijne maar vooral veilige vakantie te bezorgen.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juli, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

A-CATEGORIE

Vakanties voor Actieve Senioren

Deze reizen zijn geschikt voor sportief ingestelde reizigers die veel willen zien van een land en haar cultuur en de voorkeur hebben voor het reizen met een kleine groep. Op deze reizen laten we u kennismaken met de lokale cultuur en gewoontes onder leiding van een deskundige lokale gids.

U verblijft tijdens uw reis afhankelijk van de bestemming in een comfortabele 4 sterren hotels, lodges of safaritenten, en bieden wij per bestemmingen interessante excursie aanbod en activiteiten aan.

Of u nu kiest voor een exotische rondreis door het prachtige Marokkaanse Atlasgebergte of het betoverende Zuid Afrika of het magische landschap van Turks Cappadocië, sleehonden rijden in de Zweedse natuur of toch heerlijk wandelen en E-biken in het Oostenrijkse Vorarlberg !

Geniet van uw vakantie!

B-CATEGORIE

Vakanties voor zelfstandige senioren met een mindere mobiliteit

Deze reizen zijn geschikt voor reizigers die minder mobiel zijn en soms gebruik maken van een loophulpmiddel.

Op deze vakanties en dagtochten kunt u genieten van heerlijke excursies en lekker eten in een rustig reistempo.

U verblijft tijdens uw reis in goede 4 sterren kwaliteits hotels met lift, soms met aangepaste kamers en sanitaire voorzieningen. Desgewenst kunnen wij u lichte ondersteuning bieden bij dagelijkse zorg zoals steunkousen, medicatie.

Of u nu kiest voor de themareis “Hanzesteden” waarbij u Zwolle, Zutphen en Deventer bezoekt, de heerlijke vakantie naar Egmond aan Zee met bezoek aan de Keukenhof en Zaanse schans, of het mooie Zuid Limburg met een rondvaart over de mooie Maas en bezoek aan de Luikse markt.

Geniet van uw vakantie in een heerlijk rustig tempo! En uiteraard kan uw partner ook de reis boeken, samen er op uit!